1. Dimacheni

Här, i ett av Rumäniens fattigaste områden, har vi byggt upp ett resurscenter i bottenvåningen på en kyrka. Där får barnen tillgång till läxhjälp, utbildningsstöd, mat och rinnande vatten. På översta våningen i samma byggnad driver vi en sömnadsutbildning för barnens föräldrar.2. Murgeni

Den här byn ligger på gränsen till grannlandet Moldavien. I vårt resurscenter får barnen tillgång till läxhjälp, utbildningsstöd, mat, toalett, dusch och tvättmaskin. Centret erbjuder också fotbollsträning och har ett eget framgångsrikt ungdomslag, ”Star of Hope Murgeni”, som 2016 vann regionsmästerskapet.
3. Valea Seaca

Från det här samhället kommer många av de romer som på senare år begett sig till Sverige. I vårt resurscenter får barnen tillgång till läxhjälp, utbildningsstöd, mat, rinnande vatten, toalett, dusch och tvättmaskin.
4. Babadag

Det här samhället är beläget i sydöstra Rumänien, nära Svarta Havet och drygt 32 mil från huvudkontoret i Iasi. På vårt resurscenter får barnen tillgång till läxhjälp, utbildningsstöd, mat, toalett och dusch.
5. Pantelimon

Den här orten ligger i utkanten av Rumäniens huvudstad Bukarest. På vårt resurcenter i Pantelimon får barnen tillgång till läxhjälp, utbildningsstöd, mat, rinnande vatten och toaletter.